» Wonen in Schijndel? Wat dacht u van basisschool de Regenboog?

Schijndel bruist, Schijndel leeft. Dat zijn sleuteltermen die regelmatig weer te horen zijn. Steeds weer worden verschillende dingen georganiseerd waaruit blijkt hoe uniek het is om in Schijndel te wonen. Met een gevarieerd aanbod aan winkels en horeca biedt Schijndel dan ook voor ieder wat wils. Dit verklaart dan ook dat Schijndel blijft groeien.

En met de groei van aan het aantal mensen dat wil wonen in Schijndel, neemt het fascinerende karakter van de woningen toe. De Sterrenboog is hiervan een heel goed voorbeeld. Nog niet zo lang geleden stond dit pand bekend als Basisschool de Regenboog. Bovenin deze basisschool zaten al enige tijd een aantal bewoners. Nu Basisschool de Regenboog verhuisd is naar een ander locatie, wordt ook de rest van het pand aangepast. Het biedt mensen de mogelijkheid om te wonen in het bonzend hart van Schijndel.

Begint u geïnteresseerd te raken? Kijk dan eens bij Toekomst, Historie, Woningen of het plan voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie.


« Naar overzicht