» Zes woningen in de verkoop

(Update: inmiddels zijn alle woningen in De Sterrenboog verkocht)

Waar voorheen nog een gymzaal stond, zullen binnenkort zes prachtige rijwoningen gebouwd worden die van alle gemakken zijn voorzien. De woningen worden volgens het plug & play principe opgeleverd. Zodra u de voordeur van uw nieuwe woning voor het eerst opent, kunt u dus genieten van uw woning.  

Plug & Play
Zodra u de voordeur van uw nieuwe woning voor het eerst opent, kunt u genieten van uw woning. De wanden zijn behangklaar, de woning bevat een complete keuken en ook de badkamer is al helemaal af. U hoeft dus bijna niets meer zelf te doen! Bovendien betekent het plug & play principe ook dat u na oplevering snel in uw woning kunt trekken.  

Start verkoop
Op korte termijn gaan wij beginnen met de verkoop van de zes woningen waar de voormalige gymzaal heeft gestaan. De verkoop zal begeleid worden door Woonaccent Schijndel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met één van de makelaars op. Woonaccent is telefonisch bereikbaar via 073-542100.

Duo en Tripple
Drie woningen worden gebouwd aan de Wilhelminalaan (type Tripple). Daarnaast worden er drie woningen gebouwd aan het park (type Duo). 

Woning Duo
Deze woning bestaat uit twee woonlagen en heeft uitzicht op het park. Hierdoor kunt u altijd genieten van de groene omgeving. Ook is er voldoende bergingsruimte door de ruime bijkeuken waarmee deze woning is uitgerust. 

Woning Tripple
Behoefte aan een extra woonlaag? Dan is de Tripple uw ideale woning. Deze grote rijwoning bestaat uit drie etages, wat deze woning perfect maakt voor een groter gezin. De ruimte in deze woning is ongekend. U hoeft zich na de koop van deze woning alleen nog maar druk te maken om de inrichting! 

Waarom wonen in Sterrenboog?
In Sterrenboog is het geweldig wonen. Deze moderne wijk zit namelijk barstensvol karakter. Dit maakt Sterrenboog perfect voor degene die op zoek is naar een betaalbare woning in een kindvriendelijke wijk. De rijwoningen van Sterrenboog zijn zo riant, dat u het helemaal naar eigen inzicht in kunt richten. Deze ruime gezinswoning zult u zich dus snel thuis voelen! De locatie van Sterrenboog en het bijbehorende park is circa 8.000 m² groot en ligt midden in de woonwijk Hulzebraak, ten zuidoosten van het centrum van Schijndel. Wonen in Sterrenboog betekent wonen in een mooie omgeving tussen de Wilhelminalaan, de Poolster en de Dierenriem. Zes royale rijwoningen komen midden in een van de modernste en jongste wijken van Schijndel te staan. Een ideale plek voor kinderen om op te groeien met geweldige voorzieningen voor volwassenen:
 
•    Basisschool en kinderdagverblijf in de buurt
•    Kindvriendelijke, jonge wijk
•    Eigen parkeerplaats en voldoende parkeergelegenheid in de buurt
•    In de wijk wordt volwassen laanbeplanting gecombineerd met nieuw groen
•    Sterrenboog bewoners kunnen genieten van het groene binnenterrein met een bomenrij en beukenhagen
•    Speeltuinen en sportveldjes in iedere hoek
•    Centrum op vijf minuten afstand 
•    Sportverenigingen in de buurt 
•    N-wegen en A-wegen om de hoek


« Naar overzicht